Events ten voordele van de revalidatieweide

Triatlonfestival Wuustwezel

Vorig jaar organiseerden we een corona-proof editie van de Sterke Peer Triatlon. Een dag waar amusement en sport centraal stonden met een niet eerder aangeboden programma. In de voormiddag was de jeugd aan de macht tijdens hun BK, in de namiddag kon Wuustwezel genieten van het vaste aanbod: Trio Triatlon, Kids run en Individuele Sprinttriatlon.

Ook dit jaar gaan we voor deze succesformule: Jeugd cup triatlon, Trio Triatlon, Kids run en Individuele Triatlon behoren tot het sportieve gedeelte van deze dag. Afsluiten doen we in 2022 net zoals in 2021 bij Bar Sterke Peer. De Wuustwezelse zomerbar naast het feestterrein verzorgt het extra-sportieve gedeelte van de dag. Alle opbrengsten gaan integraal naar de Athletes for Hope Revalidatieweide.

Wij willen alvast graag al onze sponsors, helpers en deelnemers bedanken voor hun blijvend enthousiasme.
Op naar zaterdag 13 augustus 2022 !

www.triathlonwuustwezel.be


Marathon 4 Hope

Op zaterdag 14 mei 2022 verwelkomen we jullie aan de start van een gloednieuw loopevenement in Wuustwezel. Zin in een eerste of een volgende sportieve uitdaging, bovendien ten voordele van het goede doel? Grijp hier je kans en neem deel aan deze eerste editie van de Marathon for Hope.

Verleg je grenzen of verbeter je persoonlijk record tijdens de marathon (42km) of de halve marathon (21km). Deel je deze sportieve ervaring liever met je vrienden? Vorm een team van 4 lopers en loop samen de marathon (4x10km). Schrijf je nu in via www.marathon4hope.be !


Toneel "Weekendje Bouillon"

Op vrijdag 29 april 2022 speelt in zaal Kadans (Wuustwezel) het stuk "Weekendje Bouillon" van Het Prethuis. De opbrengst is voor de revalidatieweide. Aanvang 20:00u. We maken er een enorm leuke avond van!

Klik hier om tickets te bestellenMet de steun van LEADER